Nieuwe website

Let op

Afgelopen maand heeft Léon van Tongeren van VT Automatisering uit het Westland een geheel nieuwe site gemaakt voor kleinhoolhorst.nl

Léon van Tongeren: ‘Al jaren ben ik bevriend met zoon Ronald van Piet en Aggie van den Hoven. Door de afstand tussen Achterveld en het Westland zien we elkaar niet vaak, maar we zijn nog altijd vrienden. Als ik binnen kwam bij familie Van den Hoven deden we altijd eerst een bakkie en er was altijd wel wat lekkers wat klaar stond, zelfs nog in de late uurtjes van de nacht. Toen ze mij in 2006 vroegen om de domeinnaam en hosting van ‘kleinhoolhorst.nl te verzorgen heb ik dat direct in orde gemaakt. Miranda (dochter van Piet en Aggie) maakte een website met FrontPage en Publisher en deed het onderhoud hieraan. De website was echter inmiddels zodanig verouderd dat het hoog tijd werd voor iets nieuws. 

De nieuwe site is voor ons makkelijker aan te passen en voor u als bezoeker makkelijker om te bezoeken. Zo zal de website zich automatisch aanpassen wanneer deze wordt bekeken op een telefoon of tablet. Achter de schermen wordt komende tijd nog hard gewerkt om de website af te maken, maar u kunt nu alvast zien hoe het e.e.a. er uit komt te zien. Heeft u nog tips of adviezen om op te de website te plaatsen dan horen we dit graag!

Geef een reactie